Adres

Noordplein 1
3035 EA Rotterdam
0623290180
010 - 2650070

Openingstijden

  • maandag 10:00 - 17:00
  • woensdag 10:00 - 17:00
  • donderdag 10:00 - 17:00
  • vrijdag 10:00 - 17:00
  • zaterdag 10:00 - 17:30
  • zondag 10:00 - 17:30

Is jullie ruimte ook af te huren voor een besloten feest of diner?

Onze winkel is prachtig gelegen aan het Noordplein, en beschikt over ongeveer 35 zitplekken. Omdat we niet echt groot zijn en ons interieur vrij kwetsbaar is, zijn we vooral geschikt voor wat rustigere intieme gelegenheden. Zoals een bruiloftsontbijt met de hele familie , een afternoon tea om de geboorte van een baby te vieren of een borrel met je beste vrienden. Diners vinden wij ontzettend leuk om te verzorgen, en wij stellen graag een menu voor je samen van twee of meerdere gangen. Heb je interesse? Stuur ons een mailtje met wat informatie over het aantal personen, de datum en de tijd.

Hoe kan ik 'Chick met snor van de maand' worden?

Maak een gezellige foto van jezelf met snor op ons damestoilet en stuur hem naar info@lofderzoetheid.com of stuur hem als een privébericht naar onze facebook. Kinderen en huisdieren met snor worden ook gewaardeerd.

Ik kan jullie menu nergens vinden op de website

Dat klopt. Ons menu wisselt daar namelijk te snel voor. De ene keer is het koud en hebben we stoofvlees met grove mosterd, en zodra het weer echt lekker is komen de salades terug op de kaart. Waar je in ieder geval van uit kunt gaan is dat er altijd ontbijt, lunch en zoete zaken zijn. Specials kondigen we aan op onze facebookpagina. En voor de rest geldt: relax, it’s just food!

Ik heb een glutenallergie, kan ik bij jullie terecht?

Onze broodjes zijn om zelf te beleggen, het beleg wordt daarom altijd apart geserveerd.
Wij hebben er geen bezwaar tegen als je zelf glutenvrije boterhammen of crackers mee neemt, laat het alleen even bij je bestelling weten. Wij doen ons best om elke week minimaal 1 glutenvrije zoete optie te hebben. Neem contact met ons op als interesse hebt in een glutenvrije afternoon tea of taart.

Ja, maar hoe zit het dan als je vegan of lactose-intolerant bent?

Onze soep is altijd zuivelvrij, glutenvrij en veganistisch. Het kan voorkomen dat de topping dat niet is, dus laat het even bij je bestelling weten, dan passen wij deze voor je aan. We doen ons best om ook een zoete optie te hebben, maar soms kan deze uitverkocht zijn (onze ananas-kokoscrèmetaart is ook bij gasten die alles eten populair) .  Schroom niet om even te bellen voor meer informatie.